13 Temmuz 2012 Cuma

yazlık şapka

yazlık bayan şapka modeli ve yapılışı,şemalı örgü şapka modeli,örgü yazlık şapka modeli

Örgü çocuk şapkaları

çocuk şapkası modelleri,erkek çocuk ve kız çocuk için kasketli şapka modelleri,tığla örülen çocuk şapkası örnekleri



nakış nasıl yapılır




elnakışı etamin ve goblen nakışı nasıl işlenir,resimli anlatımlı nakış teknikleri

filkete şal

filkete şal modeli ve filkete nasıl örülür.tiftik yünle örülen şal modeli çiçek motifi ile birbirine eklenmiş.dikdörtgen şal sevenler için güzel bir şal örneği

yazlık şal modeli

gerçekten ben bu şal örneğini çok beğendim.rüya gibi belkide renginden dolayı bilemiyorum.çok şık yaz şalı olur bence.üst kısmı file örgü,tığla kafes örülmüş.alt kısımlarında örnek var.beyaz renkle örerseniz gelin şalı siyah simli iple örerseniz çok şık gece şalı olur.sipariş örebiliris sizler için..bize yazın.

Şal Örnekleri

motifle örülmüş şık bir şal modeli daha siz şal seven bayanlar için.dantel görünümlü yaz akşamları için veya gelin şalı olabilecek güzellikte altıgen motif ile tığla örülen şal modeli,sipariş olarak verebileceğiniz bu şal modelini sizler için itina ile örebiliriz.

9 Temmuz 2012 Pazartesi

nakış teknikleri

elnakışı teknikleri,nakış nasıl yapılır resimli anlatımı.nakış örneklerini hertürlü kumaşa uygulayabilirsiniz.


düğüm işi,tohum nakışı,sarma nakışı yapılışı örnekleri ile beraber.resimlerden artık nakış nasıl yapılır kolayca yapabileceksiniz.nakış öğrenmek istiyorum diyenler için


kurdele nakışı kırlent

kare kırlent modelleri,kurdele nakışı ile işlenmiş kare kırlent modelleri,salon takımlarınıza nakışlı kırlent örnekleri.

sepetli kurdele nakışı kırlent

kurdele nakışı çiçekli kelebekli kırlent modeli

kurdele nakışı örnekleri

sayfadaki kurdele nakışı örnekleri ile havludan,peçeteye,mutfak takımından masa örtüsüne,sehpa örtüsü ve oda takımları vb neler yaparsınız.


rokoko nakışıda denilen brezilya nakışının en güzel örnekleri



kurdele nakışı lavanta torbası


kurdele nakışı menekşe

kurdele nakışı

Kurdele nakışı örnekleri ve kurdela nakışı nasıl yapılır resimli anlatımı.kurdele nakışı ve rokoko nakışı kardeş gibidir.her ikisi ile beraber çok güzel nakış örnekleri yapabilirsiniz.

rokoko nakışı gül yapılışı.

kurdele nakışı pano

brezilya nakışı örnekleri


kurdel nakışı nasıl yapılır



4 Temmuz 2012 Çarşamba

bebek süveteri

erkek bebek süveteri,bebekler için çok kullanışlı olan örgü süveter modeli omuzdan düğmelidir.
bravo'nun bebek yününü kullandım, 3 numara şişle yaptım.76 ilmek başladım.8 sıra 2 ters 2 düz lastik yaptım.(gidiş ve geliş)her rengi 6 sıra düz işledim. 60 sıra olunca kolunu kestim. kolu hem gidişte hem gelişte olarak her sırada birer tane kestim.toplam 2 taraftanda 14 tane kestim. (7 sol 7 sağ.)30 sıra daha işledim.( burası arkası olacak.) ve yakayı kesmeye başladım.4-3-2-1olarak. omuzlarda her tarafta 21 ilmek kalacak. sol omuzu 6 sıra daha yapıp kestim. sag omuzu da altı sıra yaptıktan sonra tekrar 2 düz 2 ters olarak işledim. yakası rahat geçsin diye düğmeli yaptım 8 sıra işledikten sonra kestim.
ön tarafıda 76 ilmek başladım. kolu yine aynı şekilde kestim. yakayı biraz daha aşağıdan kestim.koldan sonra 26 sıra işleyip öyle kestim.4-3-2-1 yine. omuzları da15 sıra daha işleyip kestim. sağ omuzun üzerine yine lastik yaptım. 2 tanede ilik yaptım onu da 8 sıra işleyip kestim.ilmek almayı ilk defa denedim. int'ten öğrendim demek daha doğru olur omuzu dikip ilmek alarak yaka ve kollara lastik yaptım.sonraa yanlarını ve düğmesini diktim. ben bunu bir erkek bebek için yapmıştım. çok şirin oldu.

oymalı dantel pike takımı

oymalı dantel pike takımı ve oymalı dantel çarşaf modeli

çeyiz için dantel örnekleri,dantel karyola takımı



renkli iple örülen oymalı dantel pike örneği,yazlık pike için renkli iple örülen dantel beyaz pikelik kumaşa piko ile dikilmiş