18 Mart 2012 Pazar

Nevresim Takımları

Ben değişik ve modern nevresimleri çok severim.bahar ayları gelmesiyle birlikte her şey gibi nevresim takımlarında yeniliğe giderim çiçekli,desenli ve romantik nevresim takımları hele perdesi ile takım olursa değmeyin keyfime,uyku setleride favorilerim arasında.düğmeli uyku setlerini daha çok seviyorum en azından kullanımı daha rahat gibi tabi bana göre.






13 yorum:

Noblesse dedi ki...

dördüncü benim olsun, çok sevdim!Sevgicim sana yalvarıyorum kelime doğrulamayı kaldır.

Adsız dedi ki...

Sonuncusu benim olsun.Yani puantiyeli.

müge dedi ki...

Benim tarzımda puantiyeli.Çünkü çok seksi modeldir.

Adsız dedi ki...

puantiyelisi çok güzel.

Adsız dedi ki...

MOR ÜSTÜ BEYAZ NOKTALİ NEVRESİME BAYILIRIM. KULLANIMI ÇOK HOŞ OLUR.BİZDE KREM ÜSTÜ RENKARENK NOKTALİSİ VARDIR.

hatçe dedi ki...

Şahsen ben bütün nevresimleri sevdim.Çocuklara güllü nevresimi
büyüklere yani bize puantiyeli nevresimi alacam.Beyimin zevki bana bağlı.O zaten karışmaz.

Adsız dedi ki...

ben de dördüncü nevresime bayıldım.puantiyeli ve güllü nevresimlerim var zaten.af buyurun çocukların kız, erkek farketmez özellikle puantiyeli yastık ve yorganlarda zevke geliyorlar.

HAYAT dedi ki...

AYRIM YOK.HEPSİ DE GÜZEL.BENİM ÇOCUKLARIM PARLAK NEVRESİMLERDEN ZEVK ALIRLAR.

Adsız dedi ki...

Zevkim puantiyeli nevresim.Ama oğlum istemiyor.Beyime oğlumuz itemiyor deyince kötek cennetten çıkma der.Siyah üstü beyaz puantiyeli sabahlıhımla kahvaltı hazırlamaya mutfağa gittim.Baktım odasından sesleniyor.Daha 13 yaşında.Kötek yiyeceği belli.Çağırdım zavallıcağız mutfağa geldi.Puantiyeli şeyler canını mı sıkıyor der demez,iki tokat yüzüne vurdum,sendeledi yere düştü.Bindim onu,sana sabahlığımın beyaz noktalarını saydırayım da gör.Eşek herif nedir noktalarla sorunun.Burnu kanadı.Tamam dedi,nevresimlerimiz de puantiyeli olsun.Aferin dedim,kızlarımın dediği oldu.Erkek kısmı kıyafete karışmaz dedim.

müge dedi ki...

Son yoruma biraz üzüldüm.Hanımlar beyleriniz sizler kadar zevkli olabilir.Ancak erkek çocukları nazlı olabilir.Bunlar dövme yerine alıştır alıştıra puantiyeli kıyafet giyinin.Önce erkek çocukların yanında puantiyeli pijamalı veya tatlı durun.Nabız yoklayın.Bazı erkekler de zevkli olurlar.Hiç mi hiç karışmazlar.Hiç değilse evinize puantiyeli masa örtüsünden başlayın.Son çare kötek olsun diyorum.Elbetteki puantiyeli kıyafetlerden ve de nevresimlerden vazgeçilmez.

Adsız dedi ki...

Bence fazla büyütmeyelim.Beyaz noktalar göz aşinalığımız.Puantiye zevki her evde vardır.Küçük sorunları asla büyütmeyelim.Erkek,bayan farketmez.Evde halı,kilim,masa örtüsü,nevresimler puantiyeli.Elbetteki kılık kıyafette puantiyelidir.Puantiye modelini sevmeyen bayan olmaz.Nerdeyse her erkek seviyordur yuvarlak deseni.Ama iri yuvarlak,ama ince yuvarlak desenler.Çok hoş ve zevklidir.

FATOŞ dedi ki...

Evet,bayanlar haklıdır.Ben olsam noktali nevresimi sevmeyeni döverim.Bay,bayan olsun fark etmez.Erkek bu tür işlere karışmaz.Yaşasın kadınlar.

Adsız dedi ki...

Erkekler bayan işine karışmaz.Kötek cennetten çıkma.İkna olmayan çocuk dövülür.Örneği çok.En basiti horozumu kestirmiyordum.Annem beni ikna edemiyordu.Sonunda beş kardeşle tanıştım.Horozumda kesildi.